Kontakt

Kontakt

Velkommen til KLUBMAND – mit hjertebarn, min passion og mit arbejde.

Jeg brænder for fodbold og har været aktivt involveret i fodbold på både bestyrelsesniveau, trænerniveau og som spiller i mange år. I 2013 startede jeg KLUBMAND, som en reaktion på, at min egen fodboldklub manglede professionelle fodbolde til træning og kamp, som kunne matche de allerbedste fodbolde på markedet – men til billigere penge. 

KLUBMAND er ikke blot en retail, en forretning. Med min viden og erfaringer fra forenings- og fodboldlivet har jeg opbygget en stor forståelse for og indsigt i fodboldspilleres, fodboldklubbers og efterskolers ønsker og udfordringer. Af denne grund betragter mine kunder mig også som en fodboldrådgiver/konsulent. Jeg plejer at kalde mig selv en Klubmand. 

Med KLUBMAND er det min mission at give alle den samme mulighed for at spille fodbold, som jeg selv har haft – ligemeget niveau, køn og kultur. Derfor går en del af KLUBMANDs omsætning også til forskellige støtteprojekter i verdens ulande. KLUBMAND har blandt andet hjulpet udsatte børn i Nigeria, Brasilien og Sierra Leone. 

KLUBMAND – Så ligger bolden for dine fødder!

Thomas Hoffmann Madsen
– Stifter & ejer af KLUBMAND ApS

Kontaktinformationer

KLUBMAND ApS
Himmerigvejen 1a
9940 Læsø
Telefon: 61 67 25 72
Email: salg@klubmand.dk

Kontakt KLUBMAND

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Ønsker du et tilbud?
udfyld kontaktformularen og bliv ringet op!

replika ure replika rolex